Tellmann punjači

Tellmann rješenja za punjenje električnih vozila temelje se prvenstveno na korisničkom iskustvu i pogodna su za ugradnju u ugostiteljske i druge usluge, hotele, trgovačke centre, parkirališta, turističke centre itd.

Jednostavni su za ugradnju, jednostavni za korištenje te udovoljavaju svim traženim standardima i certifikatima. Neki su modeli nadograđeni inteligentnim sustavom koji omogućava rezervaciju, aktivaciju putem telefonskog poziva ili aplikacije, povratne informacije korisniku o količini primljene energije ili završetku punjenja te ima integrirani fleksibilni sustav plaćanja.

Osim jedinice za naplatu, vlasnicima pružaju i oglasni prostor te novi marketinški pristup.

Važnije karakteristike Tellmann punionica:

  • Punjenje svih vrsta električnih vozila
  • Mogućnost rezervacije mjesta za punjenje
  • Aktivacija (autentifikacija) telefonskim pozivom ili aplikacijom
  • Korištenje 24/7
  • Integrirani sustav plaćanja koji uključuje kreditne i debitne kartice, Moneta, Paypal i druge platne sustave
  • Sučelje administratora za vlasnika / upravitelja s detaljnim statistikama (prema korisniku, potrošnji energije, vremenskim intervalima, vozilima) i postavkama sustava
  • Marketinški prostor na mobilnoj i web aplikaciji
  • Automatsko ograničenje snage punjenja prema br. vozila

„Za krajnjeg korisnika infrastruktura mora biti dostupna uvijek i svugdje, pristup jednostavan i nepristran i usluga mora biti konkurentna. To su principi kojima se vodimo i želimo demokratizirati uslugu punjenja. Danas je kapacitet baterije od 25 kWh 150 kilometar. Drugim riječima, frekvencija punjenja vozila će biti učestalija. Trend korištenja javne infrastrukture drastično raste.“ istaknuo je Dino Novosel na ovogodišnjem Croatia E-mobility forumu.

Uz postavljanje na komercijalnim mjestima kao što su ugostiteljski objekti, hoteli, plaže i dr. vlasnik punionice može postati svatko tko posjeduje vlastito parkirališno mjesto. Usluga e-punionice omogućuje svim investitorima veću konkurentnost i bolju posjećenost. To se posebno odnosi na turistička mjesta koja postaju privlačnija stranim i domaćim gostima te gostima veće platežne moći.

Tellmann partneri mogu koristiti pogodnosti i prodavati punionice putem Tellmann mreže. Registrirajte se kao Tellmann partner i sudjelujte u promociji i prodaji Tellmann punionica i ostalih Tellmann proizvoda.

ŽELIM POSTATI TELLMANN PARTNER

Želite li ovakvu punionicu u vašem lokalu, hotelu, na parkiralištu ili u svom domu?

Kontaktirajte nas i rezervirajte vašu punionicu po izboru.

Ime *
Prezime *
Email adresa *
Broj mobitela

Kako vam možemo pomoći?